Politica de Confidenţialitate

     

     Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.copyrex.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei "Inscriere la newsletter", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

     Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea abonarii la Newsletter, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-ul administrat de S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L.

     S.C. COPYREX PRINTSERVICES.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

     Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor.

     Prin accesarea casutei "Înscriere la newsletter", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L.

     In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L. nu va accesa casuta "Înscriere la newsletter".

     S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

     Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12);dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social al S.C. COPYREX PRINTSERVICE S.R.L. din Alba Iulia, B-dul Republicii, Nr. 42, Bl. 104.

     Datele dvs. nu vor fii transferate in strainatate.

     Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati.